NEWS
latest

03 February

Jubilarni Državni sajam meda i pčelarstva za vikend

Proizvodnja namirnica koje odgovaraju standardima zdravog života i ishrane odavno je u trendu, ali za interesovanje koje izaziva Pčelarski sajam može se reći da prevazilazi sva očekivanja.

„Slatki sajam“ je međunarodna manifestacija koju organizuje Savez pčelarskih organizacija Srbije, a posetioci imaju priliku da vide kompleksan prodajni, izložbeni, obrazovni, promotivni, privredni i turistički sadržaj i program. Sajam je prilika da se, pored meda i drugih pčelinjih proizvoda, po najpovoljnijim uslovima nabavi i kompletna pčelarska oprema i repromaterijali.

U hali 2 Beogradskog sajma 3. i 4. februara 2018. godine održaće se jubilarni Deseti Državni pčelarski sajam sa međunarodnim učešćem u organizaciji SPOS-a. 

Ulaz na ovaj sajam biće besplatan za sve potrošače pčelinjih proizvoda, a iz Saveza pčelarskih organizacija Srbije navode da je manifestacija ranijih godina okupljala oko 10.000 posetilaca. 

Posetioci će moći da prisustvuju brojnim seminarima, takmičenju u inovacijama iz oblasti pčelarenja, ali pre svega da isprobaju različite vrste meda. Oni koji se bave pčelarstvom na sajmu mogu kupiti opremu i repromaterijal po najpovoljnijim cena, dodaju organizatori.





Izvor: http://spos.info
« PREV
NEXT »

No comments