NEWS
latest

26 January

5 saveta kako da se uvek istaknete u gomili



Budite primećene i jedinstvene uz samo par jednostavnih saveta! 

Nikada ne izlazimo iz kuće s namernom da izgledamo loše. Naš jedini cilj nakon što se obučemo ujutro je da izgledamo pristojno, sređeno i efektno.


I dok, naravno, svi imamo one dane (hej, pa i mi smo samo ljudi) kad nam ništa ne polazi za rukom, ipak možemo zaključiti kako se naši najbolji modni trenuci dogode upravo onda kada pratimo nekoliko specifičnih styling kriterijuma.


# Komadi koji vam stoje kao saliveni


Najjednostavniji način da ostavite dobar prvi utisak? Nosite odeću koja vam stoji kao salivena. Krojač bi mogao biti vaša najbolja investicija ikad, kojom ćete zagarantovano imati odeću koja vam uvek pristaje i stoji kao salivena - i to sve od košulja i blejzera pa do pantalona i kaputa. 


# Jednostavne slojeve

Slojevi su esencijalni za svaku dobro stilizovanu trendi kombinaciju. Ali naravno da postoji momenat u kojem preteramo. Oblačite se slojevito kada je potrebno (na primer: prebacite kardigan preko sebe kada je hladnije) i izbegavajte kada nije - jer vrlo lako možete izgledati kao da se ipak previše trudite...


# Statement nakit

Nije nikakva tajna da upravo modni detalji zaokružuju vaš outfit - bez obzira na to toliko vaša odeća bila lepa. Kako biste bili sigurni da ne preterujete odaberite komade koji imaju karakter a nisu prenapadni. Možda je neobičan par sunčanih naočara upravo prava stvar kojom ćete ostati primećeni.


# Prikladnu dužinu

O dužini vaše odeće svakako trebate dobro razmisliti. Dužine suknja i pantalona prilagodite vašem obliku tela. Ako ste visoki i nosite prekratke modele, vaš celokupni look neće izgledati tako zaokruženo kao što bi mogao. I naravno, vredi obrnuto.


# Luksuznu torbu

Kako bismo naglasili važnost modnih detalja reći ćemo vam kako je jedini komad koji će automatski svaki vaš outfit podići na viši nivo - prekrasna kožna torba. To ne znači nužno da morate da potrošite celu mesečnu platu na dizajnerski komad (osim ako to naravno ne želite). Odaberite model koji nema preizražen logo ili upadljive ručke i izgledaćete poput milion dolara.






Izvor: wall.hr

« PREV
NEXT »

No comments