NEWS
latest

04 May

Nijedan muškarac ne voli kada devojka izgleda kao patka sa napućenim usnama!


Čini mi se da svet polako, ali sigurno, zauzimaju zombiji sa ogromnim usnama. Usne postaju sve veće i veće, i u jednom trenutku će postati usne sa ženama, a ne žene sa usnama. 

Zašto biste ličile na sebe, kad možete na nekog drugog? Danas je, izgleda, najlepše i najseksije nositi majmunsku guzicu na glavi i mazati je karminom.

Pre nekoliko dana me je na Instagramu zapratila jedna devojka. Ime mi je delovalo poznato, ali ja nisam mnogo obraćao pažnju, već sam ušao na njen profil da vidim o kome se radi.

Prva fotka - napućena, druga fotka - napućena, treća fotka... Pogađajte? Napućena. Skrolovao sam do samog početka njenih postova. Tada sam shvatio - to je bila Ivana iz moje osnovne! Devojka je potpuno promenila lični opis! Jedva sam je prepoznao!

Brzo sam izašao sa njenog profila, žaleći što sam uopšte i ušao. Poznavao sam je nekada. Bila je fina i povučena, išla je na takmičenja iz srpskog i biologije... Od tada nisam čuo za nju. Nisam mogao da verujem da je to ona smerna devojka koja sam poznavao. Napućila se, usta su joj se skroz deformisala. 

Deluje kao neka "patka" žudeći za pažnjom! Usta je napućila, do nosa su joj došla!

Devojke su generalno poludele za tim trendom. Šta vam to znači? Ne, ne izgledate lepše kad se napućite! Izgledate smešno! A ti muškarci koji lajkuju te iste fotke, ne znam gde su im oči. Kako nešto toliko neprirodno može da bude lepo?

Uglavnom, ne procenjujem osobe na osnovu pućenja na Instagramu, ali ne mogu da razumem zašto devojke to rade!

Budite prirodne i lepe, kao što jeste!







Autor: EPK
Izvor: kurir.rs


« PREV
NEXT »

No comments