NEWS
latest

23 February

Film: Neverni muž - Denis Maleval, Francuska

Kada Erik odluči da vara svoju ženu, ne sluti da će njegova afera promeniti živote tri žene koje su upućene u njegove laži. Otkrijete kako se tri žene nose sa pritiskom, žudnjom, obmanom i osvetom u filmu Neverni muž.

Ovaj francuski triler je priča o slučajnostima, odanosti i lažima. Erik je uvaženi doktor koji vodi naizgled savršen život. Živi sa suprugom, dvoje dece, čak je obezbedio kuću svojoj majci. Ali iza ovog idealnog porodičnog čoveka, Erik se prepušta požudi i ulazi u aferu sa mladom samohranom majkom. Njegov paraleleni život će se promeniti nakon što Kloe, ćerka njegove ljubavnice, započinje hvaliti Erika u školi.

Kako se radnja razvija, uviđamo da Kloe nije svesna fatalnih posledica koje može imati njena priča sa Hugom, drugom iz razreda, o romansi Erika sa samohranom majkom, Hugo, umoran od slušanja Kloe, govori svojoj majci o Eriku. Na taj način domino efekat sa ozbiljnim posledicama je pokrenut. Jedan razvod, trudnoća i ubistvo održaće Vašu pažnju do samog iznenađujućeg kraja!

Neverni muž je film u režiji Denisa Malevala, koji je takođe režirao Chez Maupassant, Majke Trećeg rajha i tri dugometražna filma bazirana na radu Džordža Simenona: Gvozdene stepenice, Crna loptica i Starčeva smrt.

Otkrijte cenu Erikove tajne romanse u Nevernom mužu, koji Vas poziva da promislite da li je potrebno reći istinu u svim slučajevima.  


Neverni muž (Un Petit Mensonge, 2009) Francuska
Režija: Denis Maleval
Uloge: Žuli Džud, Frederik Van Den Driš, Gela Lu Deveha
Žanr: krimi triler







Izvor: eurochannel.com
« PREV
NEXT »

No comments