NEWS
latest

01 February

Kraljevski odmor u Ženevi

Ponosno smešten na obali predivnog jezera Ženeva, u samom centru grada, Four Seasons Hotel des Bergues Geneva daje novo značenje reči neverovatno…
Ovo bogato dekorisano odmaralište je mesto gde ljudi mogu uživati u najboljem pogledu na švajcarske Alpe, kao i neverovatnom nivou luksuza i komfora. Dve najznačajnije ikone Ženeve, šarmantni istorijski stari grad i najviša fontana sveta, Jet d’eau, takođe se mogu videti iz komfora svake sobe ovog hotela, koji nosi potpis Four Seasons i uspešno opravdava svoju zvezdanu reputaciju vrhunskim uslugama i neverovatnom pažnjom koja je posvećena detaljima.
Gosti do ovog hotela dolaze u automobilu sa ličnim vozačem, što je samo mali uvid u neverovatno iskustvo koje je pred njima. U hotelu će vas dočekati vaš lični asisten, koji će dati sve od sebe da vam odmor u ovom gradu i hotelu bude nešto najbliže odmoru iz snova.

Aktivnosti koje su vam ovde dostupne su raznovrsne i uključuju skijanje, šoping i sve ono između toga. Vaš lični asistent će se pobrinuti za bukiranje svih vaših aktivnosti, od iznajmljivanja skijanja, privatnih šoping tura i posete spa centru. Ovde ćete osetiti kao pravi kralj!







Autor: D.Ć.
Izvor: luxlife.rs
« PREV
NEXT »

No comments