NEWS
latest

14 February

Pet ideja za Dan zaljubljenih

Bez obzira na to u kojoj fazi je vaša veza, Dan zaljubljenih može biti izvor nervoze i stresa. Ne smetaju nam toliko ni eksplozija Kupidona i crvenih srca na sve strane, već  pitanje kako svakog 14. februara smisliti neki dejt koji je originalniji od klasične razmene čokolade i ruža.

Umesto da se prepustite rutini, na ovaj Dan zaljubljenih pokušajte da učinite nešto što će vašeg dragog podsetiti koliko je vaša veza zabavna, a ne samo koji je datum u pitanju. Za vas smo pripremili spisak aktivnosti zbog kojih ćete odložiti tu bombonjeru u obliku srca u stranu.

Odaberite svoj favorit između ovih pet predloga i uživajte u ljubavi i dobrom provodu. 


1. Pravite se da ste turista u sopstvenom gradu
Svako ima određene rutine u svom gradu i mesta na koje redovno odlazi.  Ali kako bi bilo da na jedan dan zaboravite sva ta mesta i zajedno istražite grad kao što to rade turisti? Obiđite galerije, muzeje, restorane i druga interesantna mesta koja inače nikada ne biste posetili. To je odličan način da se upoznate ne samo sa svojim gradom već i sa svojim partnerom.


2. Ponovo doživite vaš prvi sastanak
Setite se vašeg prvog dejta i odigrajte ga ponovo. Rezervišite isti taj sto, u istom restoranu, i kroz ponovno proživljavanje ovog dana podsetite se šta je ono zbog čega ste se zaljubili u partnera.


3. Slušajte živu muziku
Posetite džez klub, koncert, ili nastup nekog lokalnog benda... saznajte koji muzički događaji su u ponudi za Dan zaljubljenih i uživajte u večeri žive muzike.


4. Posetite botaničku baštu
Sigurni smo da ste mnogo puta prošli pored nje i obećali sebi da ćete je baš sledećeg vikenda posetiti. Iskoristite baš ovaj dan za to – uživajte u hiljadama egzotičnih biljaka i idiličnom ambijentu koji će vas odvesti u mislima daleko od svakodnevice.


5. Uradite nešto što ste oduvek želeli zajedno
Svako od nas ima nešto što je oduvek želeo da uradi ali nije smeo, ili se do sada još uvek uslovi za to nisu stvorili. Za nekog je to skakanje sa padobranom, paraglajding ili nešto treće. Ovo je odlična prilika i da vidite koliko vam se interesovanja preklapaju sa partnerovim. Ovakva zabava je način da provedete Dan zaljubljenih koji ćete zauvek pamtiti.







Izvor:  http://www.cosmopolitan.rs


« PREV
NEXT »

No comments