NEWS
latest

26 February

Saveti za nju i njega: Za srećnu vezu je potrebno...

Ona je proučavala parove. I to više od 1.000 njih, napisala je knjigu "Iznenađujuće tajne srećnih brakova: Bitne male stvari". Šaunti Feldhahn otkriva najvažnije činjenice i cake- kako da usrećita partnera.


ŠTA USREĆUJE MUŠKARCE

1) NE IGNORIŠITE NJEGOV TRUD

Oko 72 odsto anketiranih muškaraca reklo je da se bolje oseća ako supruga ili devojka primeti kada su u nešto uložili više truda. Njima je reč "hvala" kao da ste rekli "volim te".


2) FIZIČKA LJUBAV

Možda ćete se iznenaditi, ali seks u vezi povezan je najviše s emocijama. Muškarac želi da osetiti da žena žudi za njim. Još jedno iznenađenje: muškarci žele da udovolje svojim partnerkama i zaista malo njih sebično misli samo na svoje potrebe u krevetu.


3) DA LI SE SMEJETE I RADUJETE?

Oko 88 odsto anketiranih muškaraca reklo je da se jednostavno topi kada im partnerka kaže da je srećna zbog njih i svog ljubavnog izbora. Da ne bi bilo zabune, ne radi se o skupim poklonima, već malim svakodnevnim stvarima koje žena primećuje i iskreno govore. 


ŠTA USREĆUJE ŽENE

1) DRŽI ME ZA RUKU

Sve ispitanice rekle su da su im važne obične stvari, kao što je držanje za ruke. Takav gest šalje signal da je između njih sve u redu te da je veza na dobru putu.


2) MISLIM NA TEBE

Još jedna od važnih stvari su poruke ili telefonski pozivi tokom dana. Ženama je vrlo važno da osećaju povezanost i kada nisu uz partnera. Oko 75 odsto ispitanica reklo je da se oseća maženo i paženo ako im partner poklanja pažnju na ovaj način.


3) MALE NEŽNOSTI

Žena voli da svi znaju kako je partneru posebna i važna. On treba suptilno, malim nežnostima to da pokaže dok su u javnosti, među prijateljima.



Autor: Mariota Vlaisavljević | http://zena.blic.rs

« PREV
NEXT »

No comments