NEWS
latest

02 November

Uhapšen serijski lopov u Trstu

U  subotu 28. oktobra u tržnom centru Montedoro pokraj Trsta, uhapšen je Požarevljanin S.S. (27), profesionalni serijski lopov, koji je od ranije poznat italijanskoj policiji.


Radnik u prodavnici tehničke robe Unieuro u tržnom centru Montedoro, alarmirao je policiju nakon što je prepoznao Požarevljanina S.S. kao serijskog lopova na fotografijama koje su poslate svim lancima prodavnica Unieuro koje se nalaze u severnoj i centralnoj Italiji.

Nakon što je radnik obavestio policiju, S.S. je pokušao da se udalji iz prodavnice, međutim, na vratima se upalio alarm koji je povezan sa sistemom anti-krađe. Tada je radnik obezbeđenja pozvao S.S. da se vrati nazad da vidi u čemu je problem, dok je S.S. preturao po džepovima jakne da pokaže da nema ništa da krije, omogućilo je radniku obezbeđenja da u jednom od džepova primeti džamer GPS blokator.

U međuvremenu je stigla i policija koja je bila alarmirana od strane radnika. Policija je prilikom pretresa S.S. u njegovoj jakni otkrila dva zašivana džepa u kojima je pronašla četri Rai-Ban naočara sa okačenim etiketama cena na njima u vrednosti od 624 evra, a, koja su takođe bila ukradena u jednoj optičkoj prodavnici u istom tržnom centru.

Požarevljanin S.S. (27) je uhapšen i prebačen u zatvor gde će čekati presudu suda. Detaljnom kontrolom, utvrđeno je da je Požarevljanin S.S. serijski lopov koji je po celoj Italiji u velikim tržnim centrima krao i to prodavao na crno tržište, a, pao je u Trstu jer mu se pokvario GPS blokator.


Izvor: tpknews.com


« PREV
NEXT »

No comments