NEWS
latest

INFOIzvor Vaše kreativnosti, inspiracije, lepote i radosti

🤔 Odavno smo videli da nema idealne aplikacije, sajta ili programa koji nude sve informacije o kulturi, zdravlju, putopisima, ishrani i ostalim temama.

💓 Na jednom mestu ne možemo pronaći sve što volimo i šta nas zanima ili interesuje.

🌞 Ali uvek će biti  života, nade, ljubavi i novog sutra. 

Dobrodošli u čarobni svet  InfoNet Magazina !


Magazin za informacije  "INFONET"   nastao je sa idejom da  inspiriše sve one koji su željni da svoj dan obogate lepim, konstruktivnim i korisnim sadržajima i saznanjima.​

"INFONET" omogućava da sačuvate dragoceno vreme u pronalaženju kvalitetnih i interesantnih informacija i sadržaja. 
Vaš Magazin za informacije "INFONET" bavi se aktuelnim pitanjima za sve uzraste, doprinosi poboljšanju obrazovanja mladih i njihovoj edukaciji, razvoju nauke, kulture, sporta... Podstiče razmišljanje o pravim životnim vrednostima.


Pristanak na ugovor o  privatnosti podataka Magazina 

Korišćenjem usluga Magazina "INFONET" pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane Magazina "INFONET", kao što je izneto ugovorom o privatnosti prikupljenih podataka i pravilima njihovog korišćenja.

Ako odlučimo da izmenimo ugovor o privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek upoznati sa informacijama koje prikupljamo i kako ih koristimo.


Informacije o sigurnosti na Internetu 

Magazin "INFONET" može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima  trećih fizičkih i pravnih lica.

Magazin "INFONET "takođe može da sadrži oglase i reklame trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova, reklama ili oglasa.

Magazin "INFONET" ne deli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na http://www.infonetmagazin.com , izuzev ako nije drugačije određeno ugovorom.


Impressum 

Redakcija OnLine Magazina "INFONET"", okupila je saradnike sa bogatim iskustvom iz tradicionalnog i modernog online novinarstva, koji poštujući norme i kodekse objektivnog i aktuelnog izveštavanja, svakog dana, svojim sve brojnijim čitaocima, pružaju informacije i zanimljivosti iz Srbije i sveta sa akcentom na dešavanjima interesantnim za različitu populaciju korisnika i čitalaca magazina.


Saradnja

U okviru naših mogućnosti, podržavamo mlade, vredne i kreativne !


Šifra delatnosti:  6312 Informacione uslužne delatnosti


📪 E-mail:  magazin.infonet@gmail.comNo comments