NEWS
latest

SANOVNIKPROTUMAČITE VAŠE SNOVE I SAZNAJTE PORUKU VAŠEG SNA  ...

Od nastanka ljudskog roda, ljudi sanjaju, i sanjaće zauvek, dok god postojimo. Od prastarih vremena pa do danas pokušavamo na razne načine da svoje snove protumačimo. Ujutro, kada se probudimo, pokušavamo da ih se setimo, i pokušavamo da saznamo šta nam je to, i sa kojom sigurnošću, naš svet snova poručio. 

Neko veruje u svoje snove, neko ne, ali jedno je sigurno, iza sveta snova postoji veliki znak pitanja. Kažu da i bajka dolazi iz sna, ili da potiče sa istog mesta sa kojeg se san javlja. Ali svi koji smo u snu bili, znamo da je san slobodan, i da se u snu ne događa sve što želimo. U snu, izlazimo u neki prostor gde bi trebalo da se pojavi nešto čudesno, neobično, neočekivano, nešto što nam je nekada neko pričao. Ali to ostaje negde ispod, ili iznad sna, priviri neka blistava kruna ili čudotvorna ruka, pojuri nas neka utvara, i to je sve. 

Šta se stvarno dogodilo sa nama, ispiričaće nam neko ko to zna, sa neke druge strane, iz nekog drugog pamćenja, ili ćemo pokušati sami da otkrijemo tajnu poruke sna uz pomoć ovog SANOVNIKA.

Magazin InfoNet je za potrebe "Sanovnika" koristio pojedine delove: "Stoletnog kalendara" Margite Novosel, izdanja iz 1966.godine, "Rečnik Snova" Nataše Radić i dugogodišnje istraživanje literature iz oblasti tumačenja snova.

VAŠ SAN POČINJE NA SLOVO

          A  Č Ć Đ F
          GH  I  J  K  LJ  M NNJ
          OP R  Š  U  V   Ž

No comments