NEWS
latest

21 April

PREVARA U SRBIJI! Lagala da joj deca umiru od bolesti pa otimala pare od donacija

Verica Janković, žena koja je izmislila bolest dece da bi uzela novac za njihovo lečenje, svoju dobrotvorku Ljiljanu P. slagala da joj je sin Filip umro. Tražila mi je pare da “svom malom anđelu kupi venac”, kaže Ljiljana.

Verica Janković (33) iz Beograda, žena koja je izmislila da su joj deca smrtno bolesna kako bi uzela humanitarnu pomoć za njihovo lečenje, svoje dobrotvore je čak lagala i da joj je sin umro i tražila im pare za sahranu!

Ova odvratna prevarantkinja je u petak, 16. marta, svojoj dobrotvorki Ljiljani P., koja joj je dala više od 600 evra, javila da joj je sin Filip preminuo i da su joj potrebne pare za venac (pogledajte poruku). Međutim, šest dana kasnije je uhapšena pošto je njena prevara raskrinkana.


Težak folirant

Ljiljana P. iz Beograda samo je jedna od mnogobrojnih humanih osoba koje su nasele na Veričinu prevaru. Ona se javila našoj redakciji i ispričala kako ju je ova beskrupulozna prevarantkinja nasamarila.

– Za njenu tužnu priču sam čula čitajući novine. Muž i ja, koji godinama pomažemo bolesne i siromašne, nismo časili ni čas i odmah smo je kontaktirali. Primila nas je u nekom pristojno uređenom stanu u Ulici Dimitrija Tucovića, gde je navodno došla samo da okupa sebe i decu.

Zajedno sa svojom kumom ispričala nam je priču da živi u nehigijenskom naselju na Karaburmi, da boluje od astme, dijabetesa i da ima tumor na mozgu. Rekla je da su joj deca teško bolesna, da ju je muž napustio… Nije ustajala uz obrazloženje da se teško kreće. Bili smo frapirani njenom sudbinom, odmah smo izvadili 500 evra i dali joj na ruke – priča Ljiljana, koja zbog sramote što je prevarena nije želela da joj objavljujemo sliku i pun identitet.





Izvor: informer.rs
« PREV
NEXT »

No comments