NEWS
latest

24 August

Iritantne stvari koje neke žene rade... Ženo, budi dama! Uvek i svuda!


Žene su mirisne, predivne, magične, zanosne, zavodljive… ali postoje i neke pomalo iritantne stvari u vezi sa njima, koje retko koji muškarac može i želi da toleriše. Ukoliko muškarac shvati da mu zadajete više muke nego zadovoljstva, jednostavno će se okrenuti i otići.

Ovo je spisak stvari koje neke žene rade, a muškarcima su odbojne, ili ih nerviraju – On ovo ne razme, ne radi i ne želi da ga iko uvlači u to, pa nemojte ni vi ako ga volite.


#1 Tepanje, kreveljenje i prenemaganje

Maco, kuco, bebo, srce, pišo, medo… biće ga blam da iko od ortaka čuje neki od ovih detinjastih naziva koje žene nadevaju svojim muškarčinama, ali kad niko ne gleda i ne sluša, čak će i on vama tepati sa puno ljubavi.

Kreveljenje je posledica nedovoljnog razgovora sa raditeljima, pogotovo sa majkom. Majke su zaokupljenje svojim izgledom, borbom za egzistenciju, ne mogu svakom detetu isto da se posvete i ne primećuju način na kojim im čerke komuniciraju.

Prenemaganje je nastalo usled brojnih rilaliti programa gde su kultura, moral i sve prave ljudske vrednosti ispod svakog minimuma ....



#2 Nered i aljkavost

Žensko kupatilo ume biti onoliko neuredno i aljkavo koliko njihov izgled ume biti besprekoran. Računica je jednostavna, ako je pola dana provela u sređivanju kose, noktiju, u negovanju, biranju garderobe, prizor koji će muškarac zateći kada dođe da je pokupi biće sledeći: Prelepa boginja u čijoj pozadini stoji čitava kuća okrenuta naglavačke, kao da je bomba pala, ili kao da tu živi 5 pijanih Rusa...



#3 Zdrava hrana i sport

Neke žene jednostavno sve vole osim pravilne ishrane i sporta. One jednostavno ne shvataju da kada se zdravo hrane i redovno vežbaju povećavaju svoje samopouzdanje a istovremeno  rade nešto dobro za svoje telo. Muškarac koji voli ženu, u koju ima poverenja i koju poštuje izuzetno mu je bitno i njeno zdravlje. Nemar prema vlastitom zdravlju muškarce udaljava od svojih saputnica.


#4 Žena "baraba"

Koliko god bilo zabavno da se žena dobro slaže sa njegovim prijateljima, ipak treba postojati razlika između Vas i njegovih muških drugova, ortaka i prijatelja. Ako volite gledati sport i piti pivo, to je ok, ali ipak nemojte pluvati po podu, dizati noge na sto, podrigivati i potpuno zaboraviti na svoju ženstvenu stranu. Uvek i na svakom mestu trebate biti dama.


#5 Njeno šefovanje

Niko ne voli da mu drugi diriguju životom i nameću pravila. On je svestan da će se život u paru razlikovati od samačkog života i da će neke stvari biti drugačije, ali mu uvek morate ostaviti slobodu u izboru njegovog slobodnog vremena. Ni jedno živo biće neće dugo izdržati da ga terate na nešto što se kosi sa njegovim principima, najdubljim mislima i željama. Niko ne voli da sluša ružne reči, omalovažavanje i vredjanje. Kad tad će doći momenat kada će viknuti “Sada je dosta!”


#6 Ogovaranje

Ima ponekih muškaraca koji ogovaraju, ali im to nije duševna hrana, kao što je nekim ženama. On sebe ne vidi tu. Ogovaranje i spletkarenje, provodadžisanje, davanje ljubavnih saveta i slične aktivnosti same po sebi loše su prvenstveno za onog ko se njima bavi, a čak i iz najbolje namere mogu doneti neprocenjivu štetu drugima. Onog momenta kad mu dozlogrdi to Vaše "ogovaranje i savetovanje" (kad progleda), izbrisaće vas za sva vremena.


#7 Loša slušateljka

Većina muškaraca ceni žene koje su u stanju da pažljivo slušajuju njegovo izlaganje. Ako ga volite, treba da pokažete da Vam je stalo do toga što on priča. To naravno uključuje strpljenje i dodatno informisanje o svim pojedinostima.


#8 Špijuniranje

Možda mislite da ćete sebi učiniti uslugu time što ga kontrolišete i vršite nadzor nad njegovim Facebook profilom ili mobilnim telefonom, jer smatrate da jedino  tako možete biti sigurni od drugih devojaka.  Ako budete pratili svaki njegov korak svakog minuta, ako budete pokušavali saznati gde je i šta radi u svakom satu kada niste zajedno, velike su šanse da ćete mnoge situacije da protumačite pogrešno i preuveličate ih, i tako naraušite Vašu vezu.


#9 Pijanstvo

Muškarci ne vole pijane žene. Muškarci ne vole ni pijane muškarce (samo ih malo manje ne vole), pogotovo ako je on trezan ili, ne daj Bože taj koji mora da ostane trezan kako bi vas odvezao kući. Pijani ljudi, ma koliko veseli bili, treznom čoveku su užasno naporni.


#10 Šoping

Svi znamo koliko muškarci vole šoping – otprilike i koliko hodanje sa peskom u cipelama. Ukoliko se muškarcu svidi majica, on će prosto odmah kupiti 10 komada istih i završiti s tim za narednih par godina. Uđeš, izađeš i gotovo. Nemaju oni strpljenja za bauljanje po radnjama, blejanje u izloge, upoređivanje cena, rasprodaje, trendove, gužve, redove, isprobavanje…


#11 Njeni roditelji

Posle nekog vremena najnormalnija je stvar da veza uđe u tu fazu kada se on upoznaje sa vašom familijom i vi sa njegovom. Znate i samo koliko porodični ručkovi i druge tradicije i običaji mogu biti naporni. Nijedan muškarac zaista istinski ne uživa u mrkom pogledu njenog oca preko puta stola dok mu dodaje so, ni rasejano čavrljanje i zapitkivanje njene majke koja pokušava da otkrije što više detalja o novom “zetu”. Ne stavljajte ga suviše često u ovakve situacije, jer svako strpljenje ima granice.


#12 Lažete mu

Laganje bilo kome, partneru, prijateljici ili porodici ne može nikada da završi dobro. Naprosto, nemojte to da radite, jer vrlo lako ćete da se zapletete u mrežu laži iz koje više nećete moći da se izvučete.


#13 Spremna na kompromis 

Svaki muškarac se oseća bolje kada zna da je njegova dama spremna da pregovara i da se potrudi da dođe do rešenja koje će biti prihvatljivo za obe strane.


Savet za žene

Ženo, budi dama! Uvek i svuda! Ne zbog muškaraca, nego zbog sebe same!






Autor: Maja Š.
Izvor: zenasamja / besnopile.rs
« PREV
NEXT »

No comments