NEWS
latest

19 September

Sad samo da uči ...

Devojka koju nazivaju "najotmenija britanska studentkinja", ali čiji pravi identitet nije obelodanjen, pored sobarice i batlera imaće i svojevrsnog potrčka, privatnog kuvara i šofera, a porodica joj je čak kupila i luksuznu vilu u kojoj će živeti da ne bi morala da boravi u okviru kampusa tokom studija...
KAD ĆERKA MILIJARDERA KRENE NA FAKULTET: Tata mezimici kupio HOTEL i zaposlio 12 ljudi! Trojica imaju SPECIJALAN ZADATAK!

Brižni otac potrudio da osigura dobre uslove ćerki da njeno studiranje u Škotskoj protekne glatko, a kako je reč o indijskom milijarderu, u tu svrhu zapošljava 12 osoba koje će dati sve od sebe da devojci ništa ne fali.  

Otac je svojoj ćerki kupio zaseban hotel kako bi pohađala studije na uglednom Univerzitetu Seint Enruz, objavio je tabloid San uz popis saradnika za koje je takmičenje bilo organizovano u agenciji Silver Svon.

"Porodica želi osoblje sa iskustvom", napominje se u oglasu i nudi plata od približno 30.000 funti na godinu dana.

U oglasu se traže guvernanta, batler, vrsni kuvar, tri poslužitelja za stolom, vozač, vrtlar, tri sobarice i upravnik hotela.

Nadalje se napominje da guvernanta treba da bude "energična i vedra" osoba, a da je upravnik hotela dužan da nadzire osoblje.

Tri poslužitelja trebaju samo da otvaraju vrata studentkinji kad god mogu i postavljaju i raspremaju sto.

Ćerka ima samo jedan zadaatak - da donese kući dobre ocene.


Izvor: kurir.rs
« PREV
NEXT »

No comments