NEWS
latest

13 November

Dve verzije horor napada na dečaka


Dečak S. I. (11) iz Smedereva, koji je primljen u bolnicu nakon što ga je rođak (7) udario sekirom u glavu, neće da prizna šta se kobnog dana dogodilo. O tome kako su nastale povrede postoje dve verzije: prva je da se nezgoda dogodila u igri, a druga da je reč o incidentu nastalom tokom seče drva.

Dečak S. I. (11) zadobio je teške povrede i frakturu lobanje u petak popodne u Cvećarskoj ulici. Lekari koji su primili poziv na licu mesta su zatekli jezivu scenu - sekira je bila zabodena detetu u glavu.

Doktori Hitne pomoći su dečaka odmah prevezli u smederevsku bolnicu, međutim zbog težina povrede dete je transportovano u beogradski Urgentni centar. 

Slučaj je prijavljen policiji, ali budući da su deca bila sama u trenutku incidenta, ni danas nije poznato kako je tačno došlo do udarca.

- Mlađe dete je došlo kod rođaka S. I. i sekirom su cepali drva. U jednom trenutku, najverovatnije slučajno, D. S. sekirom je udario rođaka u glavu i teško ga povredio. S. I. zadobio je frakturu lobanje i nakon pregleda u smederevskoj bolnici prebačen je u Urgentni centar u Beogradu - kaže izvor iz istrage.

pročitajte i...
Druga verzija je da su se deca igrala bez roditeljskog nadzora prilikom čega je sedmogodišnji dečak udario starijeg dečaka u glavu.

Kako su komšije ispričale reporterima, nije im jasno gde su bili roditelji u tom trenutku, niti kako je moguće da tako mala deca rukuju opasnim alatom.  

Ipak, otac dečaka koji je sekirom udario svog rođaka kaže da je u vreme incidenta bio na poslu, ali i to da se njegova deca neretko služe opasnim alatkama.

- Imam šestoro dece i oni često cepaju drva. Rođak sa ženine strane je došao kod nas i moj sin je uzeo sekiru i greškom ga udario u glavu. Dete je operisano u Urgentnom centru u Beogradu, a potom vraćeno u smederevsku bolnicu. Malo sam pričao s njim i rekao mi je da ima jake bolove u glavi - rekao je otac dečaka koji je slučajno povredio svog rođaka.



Izvor: tanjug.rs
« PREV
NEXT »

No comments