NEWS
latest

25 March

Šta su "City Break" putovanja?


Savremeni način života u svetu traži sve češće potrebe za odmorima koji traju kraće u vidu produženog vikenda. Užurban način života i česti stresovi uzrokuju pojavu vikend putovanja, ili popularno nazvano "City Break" putovanja. 
KLAGENFURT
VERONA

"City Break" putovanja su putovanja koja traju u zavisnosti od toga koliko imate na raspolaganju novca i slobodnog vremena za planirani put.

Kako u svetu, tako i kod nas, mnoge turističke agencije uvele su ovaj vid putovanja u svoje redovne aranžmane. 

"City Break" destinacije su veoma raznolike. Ako putujete iz Beograda najčešči gradovi koji se nude u autobuskom aranžmanu za mini odmor, razgledanje ili šoping su: Bled, Ljubljana, Bohinj, Rijeka Crnojevića, Grac, Maribor, Venecija, Trst, Verona, Portogruaro, Basano del Grapa, Bran, Beč, Salzburg, Budmipešta i Prag.
BLED
RIJEKA CRNOJEVIĆA
Malo dalje "City Break" destinacije koje su u ponudi sa avionskim prevozom su: Štutgart, Frankfurt, Berlin, London, Rim, Atina, Amsterdam, Madrid, Barselona, San Sebastian, San Petersburg i Pariz. 

Uskoro je kraj godine, i ako pravite planove da se častite jednim kratkim i brzim putovanjem, možda su ova "City Break" putovanja upravo idealna za Vas ...
RIM
ŠTUTGART
PORTOGRUARO


Autor:
Tekst i fotografije: Nataša V.
« PREV
NEXT »

No comments