NEWS
latest

20 December

Intervju: Katarina Žutić

Katarina Žutić: Prolazila sam kroz težak period zbog razvoda, naglo sam smršala, a onda se pojavio Nemanja ...
Glumica Katarina-Kaja Žutić (45) i muzičar Nemanja Aćimović (42) imaju neobičnu ljubavnu priču. Poznavali su se nekoliko godina, čak i sarađivali na pozorišnoj predstavi “Dečko koji obećava” u Pozorištu “Boško Buha” pre nego što se među njima pojavila varnica ljubavi.

A do nje ne bi došlo da bubnjar beogradske rokenrol postave “Jarboli” nije sanjao kako se drži za ruku s Kajom. To mu je bio dovoljno jasan indikator da se zaljubio. Skupio je petlju i priznao joj šta oseća.

Iako je tada izlazila iz stresnog perioda uzrokovanog razvodom, popularna glumica, kćerka Svetlane Cece Bojković i Miloša-Miše Žutića, dala je šansu udvaraču. I nije se pokajala. U srećnom su braku više od šest godina, a Katarina za “Gloriju” otkriva kako je iako je izlazila iz stresnog perioda kada se posle četiri godine braka razvela od grafičkog dizajnera Saše Lazarevića, prihvatila udvaranje i započela vezu s muzičarom.

– Shvatila sam da me muvacka, da hoće nešto mada nisam bila spremna za ono što je usledilo. U tom periodu sam prolazila kroz razvod i veza je bila poslednja stvar koju sam želela. Generalno, muškarci me tada nisu zanimali, svi su mi bili u manjoj ili većoj meri gadni. To vreme mi je bilo stresno, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Naglo sam smršala, postala anoreksična. A onda se iznenada pojavio Nemanja.

Objasnila mu je da nije spremna ni za kakvu ozbiljnu vezu, da mogu da se viđaju, bez pritiska, moranja, na silu. Nemanja je pustio da se stvari same od sebe odvijaju.

Takav pristup doneo je rezultat. Bez obzira na nedostatak taktike, Nemanja je uspeo da se uvuče Kaji pod kožu.

– Nisam želela ozbiljno vezivanje, najmanje novi brak. To sam mu odmah rekla. Jedan dan smo se viđali, sledeći ne. I nismo se pojavljivali kao par u javnosti. Bili smo zajedno na nekim javnim mestima, pre svega na koncertima, čak mislim da su nas i slikali, ali malo ljudi je znalo da smo u vezi. Složili smo se da ćemo lako obavestiti o tome prijatelje i rodbinu ako se ispostavi da je naš odnos ozbiljan.


Kaji je prijalo njegovo društvo, znala ga je odranije, a onda se iz drugarstva rodila ljubav koja traje i danas.

Ali kao što u svakom raju ima teških dana, tako je bilo i u njihovom. Nekada je bilo potrebno i nešto više od ljubavi kako bi veza opstala.

– Osećala sam recidive prethodne veze. Iako sam se trudila da kontrolišem emocije, dešavalo mi se na planem. Išla sam na psihoterapiju kako bih pomogla sebi i sačuvala odnos sa Nemanjom. Bilo je dana kad mu nije bilo lako da bude pored mene – rekla je glumica za magazin “Gloria”.






Autor: Boris Jakić
Izvor: http://www.gloria.rs
« PREV
NEXT »

No comments