NEWS
latest

15 February

Film: Mala pisma i ljubavni zločini - Đanfrančesko Lacoti, Italija


Da li ste ikada iskusili taj veličanstveni osećaj zaljubljivanja? Da li vam se ikada desilo da se duboko i fatalno zaljubite i uđete u vezu sa pogrešnom osobom? Žena je spremna da pređe preko svega i odvede sebe do svojih granica samo da bi upoznala čoveka koji joj je obuzeo misli i srce. Eurochannel vas poziva u Italiju gde ćete naići na zamršenu ljubanu priču u kojoj ćete sresti savremenog Sirana de Beržeraka u Malim pismima i ljubavnim zločinima.

Pismo i njegova sadržina mogu promeniti nečiji život i sudbinu; Mala pisma i ljubavni zločini to mogu potvrditi. Ovaj film o dva prijatelja i zatvoreniku otkriva da prijateljstvo i ljubav mogu savladati sve fizičke prepreke.

Rosalba je nedovoljno rečita žena koja je zaljubljena u Danila, kriminalca koji je osuđen na trideset godina robije. Ali, njena najbolja drugarica je tu da joj pomogne; Katja je romantično nastrojena spisateljica. Pošto je poslala hrpu strastvenih pisama od Rosalbe ka Danilu, ova shvata da on nije za nju. Ali stvari se zapetljavaju kada Katja, istinska autorka tih pisama, shvati da se sada ona zaljubila u kriminalca.

Mala pisma i ljubavni zločini spaja osobine tipičnog italijanskog humora, prenaglašene arhetipove i izuzetnu izvedbu, što ovaj film čini komedijom vrednom nagrada koje je osvojila, a to su priznanje za najbolji film i nagrada žirija na Taoroma filmskom festivalu i na Filmskom festivalu u Montrealu.


Mala pisma i ljubavni zločini (Dalla vita in poi, 2010) Italija
Uloge: Kristijana Kapotondi, Filipo Nigro, Nikoleta Romanov
Režija: Đanfrančesko Lacoti






Izvor: eurochannel.com
« PREV
NEXT »

No comments