NEWS
latest

30 April

3 jasna znaka da si ti glavni problem u vašoj vezi

NIJE DO NJEGA VEĆ DO TEBE: 3 jasna znaka da si ti glavni problem u vašoj vezi, oteraćeš ga od sebe nastaviš li ovako
Kad god se pojavi neki problem, vi jednostavno ne možete preći preko njega. To ne samo da sabotira vašu vezu već vašeg partnera s vremenom udaljava od vas.

Popravite neke stvari, dok još uvek imate vremena.

1. Fokusirate se na negativne stvari

Kad god se pojavi neki problem, vi jednostavno ne možete preći preko njega. To ne samo da sabotira vašu vezu, već vašeg partnera s vremenom udaljava od vas. Baš niko ne može da se nosi s toliko svakodnevne negativnosti u svom životu, posebno zato što svako od nas ima i drugih problema.


2. Živite u prošlosti

Želite li da uspete kao par, vreme je da počnete da živite u sadašnjosti te se okrenete budućnosti, a ne prošlim vremenima. Ono što se dogodilo u prošlosti, ionako više ne možete promeniti. Razmišljate li stalno o tome “šta bi bilo kad bi bilo”, nećete daleko dogurati. To važi i ako razmišljate o tome kako vam je dobro bilo nekad. Ljudi se menjaju pa tako i veze, i svako razdoblje donosi sa sobom nešto dobro.


3. Zanemarujete moć razgovora

Komunikacija i kompromis, dva su temelja svake veze. Kada nastupe loša vremena, uz pomoć iskrenog razgovora možete rešiti gotovo sve probleme. Ako pak zanemarujete komunikaciju i prestajete da reagujete, direktno štetite svojoj vezi, bez izuzetka. Zaboravite na “sve je u redu” i pričajte kada nije.





Izvor:https://besnopile.rs
« PREV
NEXT »

No comments