NEWS
latest

26 January

Dodela MAC 2020. nagrada, uživo na TV Pink!

Direktan prenos ceremonije dodele, počinje dolaskom zvanica, i izveštajem sa crvenog tepiha u ponedeljak 27. januara u 19:30



Druga po redu dodela nagrada Music Awards Ceremony, u organizaciji i produkciji Skymusic-a I Pinka, biće održana 27. januara u beogradskoj “Štark” areni pod nazivom Bioxgn MAC 2020. Muzički događaj koje je obelezio prethodnu godinu, sa jos širim spiskom izvođača, obogaćen scensko – produkcionim elementima sa pravom nosi titulu najvažnijeg muzičkog događaja u celom regionu.

Shodno tome, ove godine MAC ceremonija biće emitovana na najgledanijoj komercijalnoj televiziji Pink. Direktan prenos ceremonije dodele, počinje dolaskom zvanica, i izveštajem sa crvenog tepiha u ponedeljak 27. januara u 19:30. S ponosom možemo da saopštimo da će gledaoci 27. januara s početkom u 19:30 časova moći da prate i dešavanja pre same ceremonije, odnosno crveni tepih i dolazak zvanica, nominovanih izvođača i učesnika, odakle će se u program uključivati voditelji, ali i samu dodelu nagrada i spektakularne nastupe koji su najavljeni za MAC 2020.

MAC od svih ostalih muzičkih manifestacija izdvaja činjenica da pokriva širok spektar muzičkih žanrova – od popa, preko roka, narodne muzike i hip – hopa, do sve popularnijeg trepa - a samim tim i okuplja i najrazličlitije izvođače na jednom mestu, što se svojstveno i TV Pink. Od samog nastanka, TV Pink je težila spajanju različitosti i inovacijama ne samo kada je reč o muzičkom programu, već kada je reč o svim aspektima televizije, zbog čega je pravi izbor za medijskog partnera ceremonije MAC 2020.

Nakon prve održane manifestacije, MAC 2020 se ovog puta proširila – ove godine u njoj učestvuje i Slovenija, pored Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore. S obzirom na to da je u pitanju regionalna dodela nagrada, ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Pored toga što će gledaoci u Srbiji MAC 2020 pratiti na najgledanijoj komercijalnoj televiziji TV Pink, ceremonija će se u Hrvatskoj emitovati na TV RTL, u Crnoj Gori na RTCG, u Severnoj Makedoniji na Kanalu 5, u Bosni i Hercegovini na RTRS I FTV, a u Sloveniji na TV3.



Izvor: telegraf.rs


« PREV
NEXT »

No comments