NEWS
latest

27 January

Mala deca i njihovi veliki psi


Ilustrovana knjiga fotografa Endija Seliverstofa (Andy Seliverstoff) pod nazivom „Mala deca i njihovi veliki psi“ posvećena je neraskidivoj i dirljivoj vezi između male dece i njihovih gorostasnih pasa.

Fotograf je u svojoj 58. godini, proveo u Sankt Peterburgu četiri meseca snimajući  na hiljade slika pre nego što je objavio knjigu sa sto najlepših, po njegovom izboru, fotografija male dece i njihovih velikih pasa. Endi je fotograf već godinama ali je tek od skora profesionalno posvećen ovom pozivu . Posebno je privržen psima, velikim Dogama pogotovo, ali takođe i čupavim Briardima, Njufaundlenderima i Crnim Ruskim terijerima.  
                      
 „Uvek provodim dosta vremena sa psima koje fotografišem kako bi ih  što bolje upoznao,“ piše Endy na svom vebsajtu. “Ličnost i karakter su jedinstveni za svakog psa. Ljudskost koju prepoznajemo u našim psima je, pored ostalih stvari, ono što nas i privlači njima. To je upravo taj aspekt koji pokušavam da prikažem kroz svoje fotografije.”Prevod: Redakcija Magazina InfoNet
Izvor: boredpanda.com | James Gould-Bourn


« PREV
NEXT »

No comments