NEWS
latest

27 February

HITNO! Da li ste videli ovu osobu? Nestala Tijana IlićTIJANA ILIĆ (35) NESTALA JE 24 Februar 2020! O Tijani se ne zna ništa već 3 dana

Mesto nestanka: Bensberg, Bergish Gladbah, Nemačka


Dodatne informacije:

Tijanino prebivaliste je u Bensbergu, Bergish Gladbah u Nemačkoj. Zaposlena je u Marien Krankenhaus bolnici na neurologiji, stacion 11 u Bergish Gladbahu.


Opis u trenutku nestanka:

Tijana je visoka oko 168, mrsava, oko 56 kg, braon talasasta kosa prosarana sedim do ramena, verovatno vezana u rep. Nosi kontaktna sociva -3 dioptrije ili naocare sa poluokvirom. Verujem da je na sebi imala bež patike, tamne farmerke i crnu vetrovku, moguce i kacigu za motor. Kod sebe moze imati srpsku licnu kartu i nemacku vozacku dozvolu. Ostala dokumenta, pasoš i kreditna kartica i karta za prevoz nije kod nje.


Okolnosti nestanka:

Poslednji put viđena u petak 21. februara 2020 kad ju je posetila policija jer nije dolazila na posao i nije se javljala. Ona je tad rekla da je sve ok, ali ni narednih dana nije dolazila na posao. Ni sa kim se nije cula ni telefonom ni preko drustvenih mreza od utorka 18.2. Veruje se da je anksiozna, u panici, i mozda suicidalna.


Ako znate neku informaciju koja može pomoći u pronalaženju Tijane Ilić popunite formular

👇👇


« PREV
NEXT »

No comments