NEWS
latest

09 March

Do mlađe kože uz pomoć pet namirnica


Ovi prirodni lekovi učiniće da vaša koža i zubi budu otporni na starenje. Možda ih već koristite u svakodnevnoj ishrani, a da niste ni svesni. 

1. Ovsena kaša – Sirova ovsena kaša je doručak koji je prepun aminokiselinama i vitaminom E. Oni hrane vašu kožu, pomažu u borbi protiv štetnog dejstva sunčevih zraka i uništavaju dejstvo slobodnih radikala.

2. Kafa – Kofein sužava krvni sudove i daje koži sjajniji izgled. Tako da, napravite svoju omiljenu kafu i ispijte par gutljaja za vaš najbolji izgled!

3. Mocarela – Blistavo beli zubi brišu godine sa vašeg lica. Hrana bogata kalcijumom, kao što je mocarela, štiti i jača zubnu gleđ. Pospešuje i proizvodnju pljuvačke što utiče na smanjenje bakterije koja čini naše zube žućim.

4. Grejpfrut – Vitamin C u ovom ukusnom južnom voću pospešuje proizvodnju kolagena i na taj način sprečava nastanak bora.

5. Orasi – bogati su omega 3 masnim kiselinama koji hidriraju kožu i pomažu u borbi protiv bora. Možete ih ubacivati kao dodatak salatam i videćete veoma brzo pozitivan uticaj.






Izvor:  www.svet.rs
« PREV
NEXT »

No comments