NEWS
latest

13 March

Na dlanu vam piše kakvi ste u krevetu


Kad upoznate potencijalnu osobu za vezu ili seks-avanturu, sigurno vas kopka kakva li je u spavaćoj sobi. Sada više ne morate da učite na iskustvu. Samo pogledajte u dlan i obratite pažnju na liniju srca, jer ona otkriva kakav je ko ljubavnik ili ljubavnica.

Ovo će vam reći sve što vas zanima:

Kad linija srca počinje od Jupiterovog brega, jastučića u podnožju kažiprsta, to označava idealistički i pomalo mentalno orijentisan seksualni poriv. Takvi ljudi seksualni nagon stavljaju na prvo mesto, što može završiti razočaranjima u životu, ako od suprotnog pola ne dobiju dovoljno.

Kada linija srca počinje između Jupiterovog i Saturnovog brega i spušta se do ivice Merkurovog brega u širokom luku, to upućuje na izraženu senzualnost muškarca. Takav dlan oznaka je vrlo strastvenog, velikodušnog i osećajnog muškarca, koji veruje u fizičku privlačnost.


Kad linija srca pada široko prema dole, u dobro formiranom luku prema spoljnom rubu Merkurovog brega, to označava višak muške energije i fizičkog u seksualnom nagonu.

Kad se linija srca odvaja i jedan krak ide između prvog i drugog prsta, a drugi prema Jupiterovu bregu, to upućuje na veću ženstvenu ili mentalnu seksualnost.

Nizak položaj linije srca upućuje na povećanu seksualnu sklonost.

Kad postoji niz finih vertikalnih linija preko linije srca na početku, ili se spuštaju prema kraju linije srca, to je pokazatelj da je osoba sklona koketiranju i često osobu suprotnog pola lako može dovesti u napast.

Kad linija srca ide ravno preko ženske ruke, to upućuje na to da takve žene privlače stariji muškarci. 

Takođe, takve žene svakako imaju veću emocionalnu reakciju na seks, odnosno on je za njih psihički važan.

Kad se linija života spoji sa kratkom linijom glave, to znači da je seksualno ponašanje osobe u rasponu od jedne krajnosti u drugu. Osobe sa ovom vrstom linija uglavnom nisu romantične i seks je za njih neka vrsta dobitka.

Ako postoje dve linije glave – jedna koja se spaja sa linijom života na početku i druga, koja se takođe spaja sa linijom života malo niže, to upućuje na to da osoba možda i do kasnih tridesetih neće imati ozbiljniju vezu, a može biti i znak da je moguć kasniji brak.

To drugo spajanje linija pokazuje i da želi da se oslobodi krutih pravila u pogledu seksa koja nameće društvo. Reč je o liberalnoj osobi. Ako su stupili u brak rano, sredinom tridesetih mogli bi da dožive burnu aferu ili tajnu vezu koja će se zasnivati na seksu. Ako je druga linija života ravna u toj vezi neće biti nikakve emocionalne ili romantične povezanosti, međutim, ako je zaobljena, moglo bi biti i emocija.





Izvor: zenskikutak.rs
« PREV
NEXT »

No comments