NEWS
latest

25 March

Neka vaši najbliži kažu koliko ste uspešni


Najstroži smo kritičari sami sebi. Niko nije u stanju da naše uspehe i neuspehe razume i proceni kao što to možemo kada ostanemo sami sa sobom, ali ponekad i najbliže okruženje zna ponešto o tome koliko vredimo. Možda vam u lice i neće reći da ne samo što veruju u vas već znaju i da činite pravu stvar, ali ako učestvuju u malom eksperimentu gde bi trebalo da kažu šta misle o vašim postignućima, neće štedeti ni reči ni vreme.

Ovaj sociološki eksperiment pokazuje kako se drugačije ocenjuje uspeh onda kada to činimo sami za sebe i kada neko drugi treba da kaže jesmo li mi uspešni ili ne.

Ovaj video je napravljen u saradnji sa univerzitetom Strayer i Aplusom, kako bi se u okviru predstojeće kampanje redefinisao pojam uspeha kakav nam je od ranije poznat. Prema rezultatima ispitivanja gotovo 90 odsto Amerikanaca povezuje pojam „uspeh“ sa „srećom“ smatrajući da ste uspešni ako ste bogati, slavni ili stalno putujete.

To što ste strogi prema sebi, što ste visoko postavili svoje ciljeve ili još uvek nemate posao o kojem maštate ne znači baš ništa, a ako ne verujete nama – pitajte svoje najmilije! 








Izvor: http://citymagazine.rs

« PREV
NEXT »

No comments