NEWS
latest

21 July

Jednostavno ukusno - Dani "Otvorene kuhinje" u Ljubljani

Zamislite šetnju ulicama Ljubljane u šarenilu boja, mirisa i ukusa koja Vas vodi po celom svetu! Ako ste gurman ili turista, a zateknete se petkom u Ljubljani, obavezno posetite jedinstveni kulinarski događaj "Otvorena kuhinja". 

Od 2013. godine ova ljubljanska kulinarska manifestacija redovno se organizuje svakog sunčanog petka u intervalu od 10 do 21 čas.  Pogačarjev trg oživi u različitim bojama, ukusima i aromama od proleća do jeseni i privlači hiljade posetilaca i ljubitalja domaće i internacionalne kuhinje.

Šetajući između štandova šarenog tržišta kulinarskih proizvoda osetićete mirise japanskog sladoleda, kineskih rakova, azijskih specijaliteta, bledske krempite, roštilja, hamburgera, kao i kuvanog vina i pečenih marona. Teško ćete odeleti a da ne probate bar jedan specijalitet bilo kog domaćeg ili internacionalnog jela. 

Ukoliko dolazite u Ljubljanu, svratite i uživajte u šarenilu boja i ukusa Otvorene kuhinje, magičnoj Ljubljani, i zabeležite okom objektiva sve ono što vam se svidi.....
"Street food"


Tekst i fotografije: Nataša Č.V.


« PREV
NEXT »

No comments