NEWS
latest

28 September

Da li ga prepoznajete?

Pripadnici MUP-a, uhapsili su u Beogradu D.G. (38) zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa na drzak način. On je prilazio sugrađankama na ulici i sa vrata im kidao zlatan nakit.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Postoji pretpostavka da je ovaj pljačkaš “operisao” i na levoj obali, pa preporučujemo sugrađankama koje su na ovaj način opljačkane da dobro pogledaju fotografiju koju je policija objavila.

MUP moli građane koji prepoznaju lice da se jave na telefon 011/2797-208 i 011/2797-518.






Izvor: https://www.lobi-info.rs
« PREV
NEXT »

2 comments

  1. Bez šilterice izgleda drugačije i sunglases ko bi sa sigurnošču u tom šoku i brzini ostao priseban da poveže sve detalje visinu odjeću obuću boje način trk i sto drugih bitnih detalja a lica su u tim i takvim situacijama teško pamtljiva i prepoznatljiva...osim dokaznih materijala ako su pronađeni..pozz i lov na trkača il trkače nek vrati mir gradjankama ...

    ReplyDelete
  2. Ok.mister no ...naočale kapa stil trk dokazi boje visina i sto faktora u tim trenucima rijetko budu upamćeni..looc looc...

    ReplyDelete