NEWS
latest

01 November

Aca Amadeus očajan: ćerka mu trpi NASILJE

Poznati muzičar očajan je zbog onoga što proživljava njegova desetogodišnja ćerkica, pa je rešio da sve iznese u javnost i nasilnicima stane na put.


Klavijaturista "Amadeus benda" Aleksandar Stanimirović trenutno prolazi kroz pravi pakao zbog problema sa kojima se njegova desetogodišnja ćerka Vaska suočava u svojoj osnovnoj školi na Dorćolu. Kako muzičar tvrdi, pojedini dečaci iz škole koju pohađa i njegova ćerka su je najpre prozivali i vređali, da bi potom počeli da je fizički zlostavljaju i uništavaju njene lične stvari. 

Kada mi se dete prekjuče vratilo iz škole uplakano, pretučeno i sa pocepanim rancem, odlučio sam da progovorim o nasilju koje trpi već duže vreme. Petorica iz njenog odeljenja je matretiraju i tuku. Čak ima i blaže podlive. Dete mi dolazi kući u suzama i ja to više neću da tolerišem - rekao je uznemireni muzičar i dodao da je rukovodstvo škole obavestio o incidentima, ali da nasilnici, uprkos svemu, nisu kažnjeni.

 - Pozvao sam njihovog razrednog starešinu i objasnio mu šta se desilo, a on je na to rekao da je reč o problematičnoj deci, da nemaju rešenja za njih i da će dati sve od sebe da to reše sa direktorom škole. Zamolio me je da ne preduzimam ništa na svoju ruku. Ali ja se kao roditelj ženskog deteta pitam šta će biti ako škola ne može da reši problem sa tom decom? 

Da li da očekujem da u sedmom ili osmom razredu moje dete bude čak i silovano?! Strahujem da to može da se dogodi - uplašen je poznati muzičar.


Izvor: Pink.rs

« PREV
NEXT »

No comments