NEWS
latest

07 December

5 razloga zbog kojih je veza na daljinu odličan izbor

Možda ti se ne čini kao dobra ideja, ali nakon ovog teksta shvatićeš zbog čega jeste... 

Neki će reći da veze na daljinu ne funkcionišu, a neki da je to sasvim jednostavna veza ako znate da nosite njome. Mi donosimo pet pozitivnih strana veze na daljinu koje mogu učiniti da odnos bude kvalitetniji i bolji

Više se želite

Ne moramo ovo posebno objašnjavati - ako se ne viđate svaki dan, ni svake nedelje, dani i nedelje u kojima se viđate postaju posebniji.

Bolje komunicirate

Parovi koji su osuđeni na komunikaciju putem telefona, maila ili chata vrlo brzo usavrše tu komunikaciju i postaju bolji u njoj.

Ne svađate se često

Normalni parovi koji se često viđaju svađaju se često oko gluposti, dok parovi u vezi na daljinu će zanemariti gluposti i pametno birati oko čega se svađaju.

Imate prostor i vreme, niko vas ne guši

Lični prostor i vreme koje ćete posvetiti sebi i stvarima koje vas čine srećnom su izuetno važne i u vezi na daljinu imate potpunu slobodu. Na primer: Radnim danima se posvetite prijateljicama, obavezama, a vikend posvetite voljenoj osobi. Zar nije sjajno isplanirano vreme? 

Kreativniji ste

Imate više vremena, ali i želje da se posvetite malim iznenađenjima. Vezi na daljinu retko kada preti monotnonija, pa su ovi parovi skloniji da i te kako iznenađuju jedno drugo.


Foto: Dorian Horvat
Izvor: http://www.cosmopolitan.rs
« PREV
NEXT »

No comments