NEWS
latest

14 December

PREBIJANjE U SREMSKOJ MITROVICI: Petorica u bekstvu

POLICIJA u Sremskoj Mitrovici i dalje traga za pet muškaraca koji su osumnjičeni za izazivanje tuče, nanošenje teških telesnih povreda i ranjavanje policajca, u ugostiteljskom objektu "Palata". Ranjeni pripadnik MUP Vladimir Nedeljković i zatvorski čuvar Miroslav Manjoš kojem su nanete teške telesne povrede, nalaze se na Odeljenju opšte hirurgije u sremskomitrovačkoj bolnici i nisu u životnoj opasnosti.
Glavni osumnjičeni za krvavi pir koji se dogodio u nedelju na ponedeljak u ugostiteljskom objektu u Carskoj palati u Sremskoj Mitrovici, kada su tri osobe ranjene, a jedna povređena, jesu braća iz Laćarka kod Sremske Mitrovice. Oni se posle incidenta nalaze u bekstvu. Jedan od učesnika M. V. iz te grupe koja je napala policajca i čuvara Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici pao je u ruke policiji. Kako naš list nezvanično saznaje, M. V. je već osuđivan za razna krivična dela, dok su i ostali akteri iz kriminogene sredine. 

Braća iz Laćarka privođena su zbog dilovanja narkotika.


POKUŠAJ UBISTVA


NAPADAČI su policajca i zatvorskog čuvara udarali rukama i stolicama. Njih dvojica su zadobila rasekotine po licu i telu, nakon čega su nasilnici iz dva različita pištolja ispalili dva hica u njihovom pravcu. Od rikošeta povređeni su Vladimir i još dve devojke, koje su nakon ukazane lekarske pomoći puštene na kućno lečenje.

Ovo delo je kvalifikovano kao teško ubistvo u pokušaju.

Autor: S. K


Izvor: novosti.rs
« PREV
NEXT »

No comments