NEWS
latest

15 July

"Volim te, sine, najviše": Odjeknulo je Vimbldonom, Jelena u euforiji, Nole u suzama, a planeta GANUTA DO SRŽI

Sreći nije bilo kraja kada je danas Novak Đoković trijumfovao na Vimbldonu na meču protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona. Jelena Đoković je euforično proslavila trijumf svog supruga, a nakon pobede, u toku dodele pehara, u loži joj se pridružio sin Stefan. Teniski as, kome je ovo četvrta titula na Vimbldonu, održao je govor i najiskrenije pričao o svojim emocijama.
"Volim te, sine, najviše", rekao je Novak kad je ugledao Stefana.

A zatim dodao:

"Kako sam? Prvi put imam nekoga ko me gleda na terenu i viče: "Tata, tata" Teško mi je da govorim sada, dok gledam njih dvoje... ", rekao je jedva zadržavajući suze.

Inače, pravila Vimbldona nalaž da deca mlađa od pet godina, a Stefan ih ima četiri, ne smeju da prisustvuju teniskim mečevima.

Dok je držao govor, Nole se setio i operacije, duhovito istakao da je trava i dalje ukusna kada je, sada već po tradiciji, opet pojeo komadić one vimbldonske. A maleni Stefan ga je pomno slušao i sve vreme aplaudirao. 

Jelena, koja je euforično proslavila njegovu pobedu, nije mogla da sakrije oduševljenje i emocije. Svi su ganutu slikom koja je očas obišla svet. 


Nakon govora je usledio još jedan dirljiv momenat, susret Noleta i njegovog naslednika.


BRAVO, NOLE!




Izvor: https://zena.blic.rs
« PREV
NEXT »

No comments