NEWS
latest

14 February

Poučna priča: VOZ ŽIVOTA


Život je moguće uporediti sa putovanjem vozom, sa svim stanicama, čekanjima, obilascima, upoznavanja sa saputnicima i drugim dogodovštinama.

Ulazimo u voz, zajedno sa  svojim roditeljima i mislimo da ćemo zauvek zajedno putovati, ali oni će na nekoj stanici izaći, i mi nastavljamo putovanje bez njih.

U voz će kasnije ući mnogi putnici, naša braća i sestre, bratići i sestrične, prijatelji, pa čak i ljubav našeg života. Mnogi će izaći iz voza i za sobom ostaviti veliku prazninu. Za neke nećemo ni primetiti da su izašli. To putovanje vozom je puno radosti, ali I tuge, pozdrava na sastanku i na rastanku.

Uspeh se sastoji u tome da sa svima na tom putovanju uspostavimo dobar odnos.

Na putovanju nas prati jedna velika zagonetka, ne znamo na kojoj stanici moramo izaći.
Zbog toga, moramo živeti, voleti, opraštati i uvek davati najbolje od sebe! Jer kada dođe taj trenutak kada moramo sići s voza, trebalo bi da ostanu samo lepa sećanja na nas, koja će zauvek nastaviti putovati u ovom vozu života!!!

Želim ti, da tvoje putovanje svakim danom bude sve lepše i da u svom prtljagu uvek imaš ljubavi, zdravlja, uspeha i novaca.

Hvala svim putnicima u vozu mog života! Snažni I karakterni ljudi znaju kako svoj život održati u redu, pa čak i sa suzama u očima mogu sa smeškom reći: Dobro sam.

Pročitajte Vaš voz života kako bi mogli jednostavno da Vam kažemo: lepo je što postojite.

Srećan Dan zaljubljenih želi Vam redakcija
Magazina InfoNet






« PREV
NEXT »

No comments