NEWS
latest

23 May

Učenik perorezom ubo druga u leđa, tinejdžer hitno prebačen u bolnicu


Krvava svađa u školi u Bajinoj Bašti: Učenik perorezom ubo druga u leđa, tinejdžer hitno prebačen u bolnicu...

Učenik treće godine srednje Tehničke škole u Bajinoj Bašti juče je povređen kada ga je školski drug ubo perorezom u leđa. Povređeni dečak je prevezen u Dom zdravlja odakle je poslat na dalje ispitivanje u bolnicu u Užice..

- Dva učenika trećeg razreda su imali verbalni konflikt koji je prerastao u fizički kontakt i tom prilikom je jedan učenik povređen. Povređenog učenika smo odveli u Dom zdravlja odakle je upućen u užičku bolnicu na dalja ispitivanja. Učenik je dobro i nema nekakvih težih povreda - rekao je direktor Tehničke škole Nenadom Mihailovićem za "prviportal.net".

On je dodao i da je o celokupnom dogašaju obavešten svaki relevantni činilac: nadležno ministarstvo, školska uprava u Užicu, policija u Bajinoj Bašti, Dom zdravlja i Centar za socijalni rad. 

- Odmah smo izvestili roditelje koji su upoznati sa celom situacijom i postupak oko svega ovoga je u toku - rekao je Mihailović za pomenuti portal.

Prema rečima Mihailovića, drugi učenik se nalazi u svom domu i protiv njega će sutra biti pokrenut vaspitno-disciplinski postupak. Kako je dalje rekao, po okončanju postupka i celokupne situacije možemo očekivati detaljniju izjavu.

Inače, povodom novonastale situacije juče je u školi održan hitan sastanak. Škola je preduzela sve potrebne radnje koje zahtevaju ovakve situacije.

Podsećanja radi, škola ima svoj tim za zaštitu dece od nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja. Povodom ovog događaja policija se još uvek  nije oglasila zvaničnim saopštenjem. 




Izvor: telegraf.rs

« PREV
NEXT »

No comments