NEWS
latest

23 May

Vreme je za sređivanje ormana: 5 stvari na koje treba da obratite pažnju

Vaš mali modni kutak zaslužuje osveženje, sada je idealan trenutak za to!


Savršeno raspoloženje

Sve dok ne budete potpuno sigurni i odlučni da želite da se uhvatite u koštac sa svojom garderobom, ne započinjite ništa. Jer u protivnom ćete se u pola posla naći s ogromnim hrpama odeće svuda oko vas i nedostatkom volje da posao privedete kraju i opet nećete uraditi ništa.


Izvadite sve iz ormara

Kad kažemo sve, doslovno mislimo sve do zadnjeg komada odeće. Odmah u početku odeću prilikom vađenja možete slagati na nekoliko gomila - ona sa potpuno iznošenom odećom,  sa omiljenim komadima,  sa odećom za koju niste sigurni šta biste sa njom, sa odećom u koju više ne možete da stanete... Kada odeću jednom podelite, biće vam lakše da napravite selekciju.


Organizacija

Nema ništa lepše od besprekorno složenih i organizovanih garderobera, a uz samo malo truda i neznatnu investiciju, vaša garderoba može zasijati punim sjajem. Uputite se do Ikee ukoliko ste u mogućnosti, ili bilo koje slične radnje koji nudi praktična rešenja za organizovanje stvari i bacite se na posao.


Dekoracija

Što vam ormar bude na oko lepši, to ćete imati više želje da ga održavate ga čistim i urednim. Uredno složite cipele, na stari šal koji retko nosite uredno izložite omiljene komade nakita, pažljivo složite torbice, rukavice i sve ostale omiljene aksesoare. Budite nemilosrdni

Nemojte postati sentimentalni oko svakog komada garderobe. Rešite se svega u što više ne možete da stanete, svega što niste nosili duže vreme, svega što ste povremeno nosili, ali mrzite iz dna duše i svega u čemu nikada više ne možete da se zamisliti.

Izvor: cosmopolitan.rs

« PREV
NEXT »

No comments