NEWS
latest

03 July

Kakve su današnje devojke?

DANAŠNJE DEVOJKE postaju sve promiskuitetnije, neverne, lenje, previše koščate ili prekrivene celulitom već u dvadesetoj godini, ne poznaju prave porodične vrednosti, neuredne, imaju dvostruke standarde i više seksualnih partnera od muškaraca, pokazalo je najnovije istraživanje.

Do 21. godine života žene su u proseku imale devet ljubavnika ili dva partnera više od pripadnika jačeg pola. Četvrtina žena spavala je sa više od 10 muškaraca u pet godina posle gubitka nevinosti, dok su mladi muškarci imali samo 5 partnerki.

“Sreća, oženio sam se na vreme”, ističe popularni BiH “jutuber” Amir Hadžić u novom klipu u kojem objašnjava kakve su današnje devojke.

- Prijašnji standardi, možda, iz današnje perspektive izgledaju malo seljački… odeš do njenog oca, pitaš ga za ruku njegove ćeri, a on te onda sa ptičarkom ganja po njivi. Pa to, takozvano, ašikovanje, razgovori s prozora na prozor do kasno u noć… To su starije GENERACIJE proživljavale, a ovo danas su DEGENERACIJE… Razderane, izbušene, probijene, razgolišene, u razderanim hlačama i uskim gaćurdama… Onda bolje IZAĐI GOLA, nemaš potrebe i te gaće da navlačiš, kada ti se sve vidi… Petnaest, šesnaest godina, to je navaljalo na sebe tone šminkurine, špahtlom moraš da odvajaš kasnije… Sve je na izvol’te – navodi Hadžić. 

Hadžić, komentarišući današnje mlade pripadnice ženskog pola, ističe da je većini njih cilj da se dopadnu onima koji imaju “dubok džep”, kako ne bi morale da bilo šta rade. Međutim, kako navodi, često se dešava, da im takvi izabranici zagorčaju život i postaju žrtve sistematskog i brutalnog nasilja.

- Ja nisam nikakav moralista, ni anđeo, pa da žena treba da bude “nindža”. Ali znam šta mislim o ženi koja se normalno obuče i dotera, a znam šta mislim o onoj koja se razgoliti i razdere…. – dodaje ovaj “jutuber”. 

Otvori oči "Šta ćeš danas oženiti!!!"Izvor: besnopile.rs / blic.rs


« PREV
NEXT »

No comments