NEWS
latest

25 August

TOP 5 aplikacija za mobilne koje će svakoj ženi olakšati život


Danas ne možemo da zamislimo život bez mobilnog telefona. Ali, umesto da vam bude samo sredstvo za komunikaciju i izvor zabave i informacija iskoristite maksimum onoga što vam tehnologija nudi.

Koristite aplikacije. One koje mogu da vam sačuvaju novac, budu vaš lični stilista i dekorater, vaš izvor recepata.

Predstavljamo Vam  5 basplatnih aplikacije koje mogu da olakšaju život svakoj ženi.



1. Goodbudget

Sjajna aplikacija koja svakoj ženi može pomoći da lakše isplanira svoj lični ili kućni budžet, nameravane troškove i omiljeno “provlačenje kreditne kartice”.

Ovaj svojevrsni virtuelni menadžer vaših prihoda i rashoda kreiran je za jednostavno praćenje finansijskog stanja i tokova novca u realnom vremenu.

Preko ove aplikacije trošenje kućnog budžeta možete sinhronizovati sa svojim partnerom, tako da uvek zajedno planirate, menjate i pratite stanje, uz izbor budžetskog perioda koji vam odgovara. 

Ocena: 4.5*



2. Eve Period Tracker

Sveobuhvatna aplikacija za praćenje menstrualnog ciklusa i generalno lakšu kontrolu seksualnog života i reproduktivnog zdravlja žene.

Pored kalendara menstrualnog ciklusa, ova aplikacija ženama pruža uvid u vreme ovulacije i plodne dane, kao i prognozu ovih karakteristika za naredni period.

Tu su i zabavni kvizovi, forum za diskusiju, saveti, podsetnik za uzimanje pilula i veoma korisna opcija praćenja zdravstvenih trendova svog tela tokom vremena.

Ocena: 4.6*



3. Houzz Interior Design Ideas

Odlična aplikacija koja nam pomaže da dizajniramo svoj dom, bilo da želimo da ga gradimo, prepravljamo ili dekorišemo.

Za sjajne dizajnerske ideje inspiraciju možemo dobiti pregledom nekih od preko 11 miliona fotografija kućnih enterijera i eksterijera, uz izbor prema stilu, lokaciji ili vrsti sobe/prostorije.

Pomoću ove aplikacije lako ćete proveriti da li se neki komad nameštaja uklapa u određeni enterijer, pogledati savete stručnjaka, a fotografije možete deliti sa članovima porodice i prijateljima.

Ocena: 4.7*



4. Recepti - Kuvar

Domaća aplikacija sa knjigom od preko 20.000 recepata koji će vam biti dostupni uvek i na svakom mestu.

Recepti su razvrstani po kategorijama, pa ih je lako i jednostavno pronaći, kreirati svoju listu omiljenih recepata ili ih podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama.

Takođe možete poslati i vaš recept sa fotografijama i postupkom pripreme, postaviti pitanje ili komentar, a tu su i zanimljivi članci o hrani i zdravlju.

Ocena: 4.5*



5. My Diet Coach

Super aplikacija za sve dame koji muče muku sa viškom kilograma, jer će ih motivisati i pomoći im da što lakše i brže smršaju.

U ovoj interesantnoj aplikaciji možete podesiti svoj cilj i pratiti napredak, a motivacione fotografije i grafikoni će vam pomoći da napravite male, zdrave promene u načinu života.

Uz prilagođeni podsetnik i plan ishrane, tu su i “brojač mršavljenja”, saveti za vežbe i poboljšanje kondicije, kao i inspirativni citati i zanimljive nagrade.

Ocena: 4.5*






Izvor: http://zena.blic.rs


« PREV
NEXT »

No comments