NEWS
latest

06 September

Bioskop koji ima krevete umesto sedišta


Jeste li ikada sanjali o bioskopu u svojoj spavaćoj sobi? Mi jesmo.

Jedan bioskop u Švajcarskoj približilo se vašem snu otvaranjem „VIP spavaće sobe“ sa bračnim krevetima umesto tradicionalnih dosadnih sedišta.

 'VIP spavaća soba' je sala  koja se nalazi u Cinema Pathe bioskopu u severozapadnoj opštini Spreitenbach, u blizini švajcarsko-nemačke granice.

Cinema Pathe u Švajcarskoj uveo je nov i kul način gledanja filmova.

Jedinstveni bioskop ima 11 kreveta sa podesivim naslonima za glavu, sivim i bež pokrivačima i dva jastuka. Postoje čak i noćni ormarići kako bi doživljaj bio kao kod kuće.

Bioskop nudi VIP karte uz koje dobijate bračni krevet za smeštaj i besplatnu hranu, a bilo koji filmski fanatici složili bi se da standardna sedišta u bioskopu nisu najudobnija. Većina bioskopskih sala je ispunjena sa što je moguće više sedišta, što znači da posetioci često imaju minimalno prostora za noge i nema dovoljno prostora da jednostavno udobno “zavalite” i gledate film.

Filmska noć u bioskopu Pathe je baš poput vlastitog kućnog bioskopa. Ulaznica za VIP spavaću sobu koša oko 48,50 USD i ne samo da ćete dobiti bračni krevet, već ćete dobiti i besplatna pića i grickalice, a nećete morati da čekate u redu za njih.

Svaki kupac dobija i svoj par papuča, što celokupno iskustvo čini još udobnijim. Ako se pitate u pogledu higijenskih standarda, Venanzio Di Bacco, generalni direktor Pathe bioskopa uverava da će posteljina biti čista i zamenjivana pre svakog filma.

Ne samo da odrasli uživaju u novom bioskopskom iskustvu - tu je i dečja bioskopska sala, a umesto stepenica imaju i lejzi begove, pa čak i tobogan. Karta za decu košta 14 USD po detetu.

Uz sve što se u ovom bioskopu nudi možda ćete se osećati toliko opušteno da ćete se tokom čitavog filma boriti da ostanete budni!



Prevod: N.V.
Izvor Bored Panda
Foto Pathé Schweiz
« PREV
NEXT »

No comments