NEWS
latest

15 April

Luka se BAHATIO u policiji, Nataša Bekvalac traži RAZVOD!

Uzmi motku, pa udaraj sebe po glavi dok se ne opametiš!
 Ne stišava se bura oko dramatične situacije Nataše Bekvalac - Srbija je "na nogama", a javnost je, kako to obično biva, podeljena. I dok se jedni u potpunosti saosećaju sa pevačicom i bolom kroz koji trenutno prolazi, te podržavaju njenu odluku o razvodu, nažalost - tu su i oni koji pak imaju reči opravdanja za nasilje nad ženama. 

Ogromna se polemika vodi i u komentarima na mnogim internet stranama, ističući da je sramno i poražavajuće da bilo koji muškarac dozvoli sebi da digne ruku na ženu. 

Postavlja se pitanje da li je na pevačicu suprug fizički nasrtao i ranije ili je ovo pak bilo prvi put i to samo mesec i po dana posle njenog porođaja. 

To što se dogodilo Nataši Bekvalac juče, može da se dogodi svakoj ženi. Nasilje je nedopustivo bez obzira na to o kom se radi i zato ne smemo ostati imuni na vesti o nasilju nad ženama. A da je to gorući problem u našem društvu pokazuje činjenica da je od početka godine ubijeno deset žena, koje su žrtve partnerskog i porodičnog nasilja. 


Nataša Bekvalac traži RAZVOD!

Kako dalje saznajemo, Nataša će pokrenuti brakorazvodnu parnicu, jer želi što pre da okonča dramu sa Lukom. 

Pevačica će tražiti starateljstvo nad zajedničkim detetom. Natašin advokat, Nemanja Vlček iz advokatske kancalarije Aleksić rekao je: 

- Luka Lazukić je uhapšen. Očekujemo da će mu biti određeno zadržavanje od 48 sati, a potom i pritvor zbog opasnosti da ponovi ovo delo. Za sada toliko, molim vas. Nataša ne može da govori ništa o tome - rekao je Nemanja.


Luka se BAHATIO u policiji

- Nataša ima lakše telesne povrede, a Luki nije određeno zadržavanje. Lazukić je dobio krivičnu prijavu u redovnom postupku.

- Kada su ga priveli Luka je u policiji pitao: "Koliko se zadržavam ovde? Imam posla." Svi su ostali zatečeni ovakvim bahatim ponašanjem - zaključio je izvor za "Blic". 


Luka i Nataša sukobili su se i oko novca.

- Luka i Nataša su se žestoko posvađali zato što je on uzeo novac iz njenog šteka i pozajmio ga je drugu koji taj novac ne može da vrati zato što je otišao u inostranstvo

Svi veliki planovi izgleda da su pali u vodu, a bajka koju je Nataša isplanirala za svoj treći brak očigledno nema kraj kakvom se lepa pevačica nadala.




Izvor: blic.rs
« PREV
NEXT »

No comments