NEWS
latest

06 September

Savremeno "online" ulaganje u brend donosi profit


Prepoznatljiv brend, ili kako će Vas brzo i jednostavno prepoznati na tržištu,  otvara mnoge poslovne mogućnosti. Za Vašu prepoznatljivost i jasnu informaciju o tome čime se bavite, osim vremena, potrebna Vam je i vizija i ideja o tome kako želite da Vaš posao izgleda u budućnosti, kao i plan koji će do toga dovesti.

Izgraditi brend je mukotrpan i zahtevan posao koji ne možete raditi sami, čak i onda kada želite da predstavite sami sebe kao kvalitetnu osobu za neki posao. Postoje brojni stručnjaci u ovoj oblasti, i njihovi saveti su korisni, ali imajte na umu da možda nećete moći da primenite sve kako bi razvili svoj posao.

Za početak, kreirajte viziju i misiju, a onda definišite vašu ciljnu populaciju, odnosno grupu mogućih i zainteresovanih klijenata. U skladu sa ciljnom populacijom razvijajte strategiju koja će vam obezbediti sigurne poslovne kontakte.

U savremenom društvu važno je biti “online”, odnosno u mogućnosti brze komunikacije putem savremenih načina i sredstava oglašavanja. Neophodno je da svojim klijentima omogućite kontakt putem interneta (web stranica, društvenih mreža, reklamnih banera).  Uložite u promociju svog rada na internetu jer će za Vas prvo Google pitati čime se bavite....

Mi vam nudimo mogućnost predstavljanja u našem magazinu. Za više informacija slobodno nam pišite ....   → 💬   


Redakcija 
"Tikve i Tikvice"
« PREV
NEXT »

No comments