NEWS
latest

07 February

MTEL Austria i u Lugner sitijuKompanija MTEL Austria , kojoj je moto „bliži kući“, učinila je još jedan korak da bude još bliža svojim korisnicima.

U bečkom tržnom centru Lugner siti svečano je otvorena nova filijala srpskog operatera na tržištu Austrije.

Svečanu traku su presekli Rihard Lugner, poznati bečki biznismen i nekadašnji kandidat za predsednika Austrije i Bojan Obradović, direktor kompanije MTEL Austria .

Odmah nakon što je svečano otvorena nova filijala, koja se nalazi u prizemlju tržnog centra, preko puta drogerije Miler, veliki broj zainteresovanih građana došao je da se informiše o ponudi MTEL Austria .

Inače, MTEL Austria nudi odlične tarife mobilne telefonije, koje omogućavaju razgovore sa domovinom bez brige o troškovima. U ponudi je i roming u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, ali i na tlu EU.

Takođe, svi koji dođu u filijalu imaće prilike i da se upoznaju sa ponudom televizije koja nudi, potpuno legalno i pouzdano, a i ekskluzivno, ogroman broj kanala sa prostora bivše Jugoslavije, Austrije, Nemačke i drugih zemalja. Trenutno je ponudi promotivna akcija koja novim korisnicima usluge televizije omogućava za 50% sniženu mesečnu pretplatu.

Izvor: srpskadijaspora.info/
« PREV
NEXT »

No comments