NEWS
latest

22 December

Osvežite spavaću sobu posteljinom u trendu

 

Da bi jedna spavaća soba izgledala prijatno, toplo, a i moderno, važan je i izbor posteljine. To je važan detalj sa kojim unosite lični pečat u sobu u kojoj bi trebalo da lepo spavate i uživate. U nastavku ćemo vam otkriti šta je aktuelno kada su posteljine u pitanju i kako da na jednostavan, a pritom i jeftiniji način ulepšate vašu spavaću sobu i osvežite je:


Moć jednostavnosti

Jednostavne posteljine nikada neće izaći iz mode. Bela posteljina uvek donosi osećaj čistote i svežine. Kada govorimo o jednostavnosti, mislimo na modele koji podrazumevaju nežne nijanse, pre svega jednobojne i bez naglašenih tekstura. Tako, ukoliko želite da izađete od klasike, a opet da ne lutate previše, odaberite posteljinu u pastelnoj nijansi. Takođe, pozitivna strana ovakvog odabira je što svetle posteljine šire prostor i čine ga lepšim, čistijim, toplijim.

Posteljina sa dva lica

Odlično rešenje za sve one koji prednost daju praktičnosti. Posteljina sa dva lica je odlična investicija. Ne samo zbog toga što imate 2 u 1 proizvod, već zbog toga što unosite veselost u vašu sobu. Ovo je idealno i za osobe kojima brzo dosade jedne te iste stvari. Posteljina sa dva lica je jedan od vodećih trendova i postoji mogućnost za brojne kombinacije. Ukoliko su oba lica u jednoj boji, ali različitoj naravno, možete se igrati jastucima i čaršavom. Ako je jedna strana jednobojna, a druga sa printom, onda imate još više mogućnosti za kombinaciju. Ništa manje nisu popularni modeli u ovom stilu, ali sa printom, što su super izbor za one što vole eklektičan stil i u spavaćoj sobi.




Izvor: najboljamamanasvetu.com

« PREV
NEXT »

No comments